Demi Allah pisan anu mikanyaah dunya anu masihan Putra tunggal-Na,

sing saha jalma anu percaya ka Anjeunna moal binasa tapi hirup langgeng.
John 3: 16

Kabetot dina pembaruan ti Mekah ka Kristus?
Ngadaptarkeun dieu pikeun buletin kami.

Klik di dieu

"Ditinggalkeun di gurun Saudi anu panas sababaraha jam dina yuswa opat taun ku bapa anu hoyong ngajantenkeun saurang lalaki ti anjeunna, digebug sateuacan umur pubertas kusabab ngalakukeun kasalahan pangleutikna dina maca Al-Quran, dilatih pikeun membenci sareng ngeri kafir di na taun anom mimiti, didatangan ku Yesus dina impian, nampi Al Masih sareng nyerahkeun hirupna ka Jurusalametna, nyanghareupan penganiayaan anu luar biasa, Dr. Ahmed ayeuna bakti hirupna pikeun ngabagi injil sareng umatna sareng narik aranjeunna kana Pangetahuan Kristus anu nyalametkeun . Ieu mangrupikeun pandangan tina kahirupan Dr. Ahmed. Tapi bukuna langkung ti ngan ukur kasaksian. Éta ogé kursus bubuka ngeunaan Muhammad sareng Islam. Panulis, dina gambar grafik ngungkabkeun kasusah tumuh di Arab Saudi sareng penganiayaan anu parah saatos ngarobih anjeunna. Dr Joktan ayeuna janten pengikut Yesus anu bungah, ngarep-ngarep sareng sumanget sareng visi pikeun umatna. Henteu ngan ukur maca buku ieu, laksanakeun pikeun ngadorong sadérék anu dipikacinta ieu anu ngagaduhan visi anu dipasihan ku Gusti yén urang kedah didukung. "

—Georges Houssney,
Présidén, Horizons Internasional. AS
Panulis "Ngiringan Islam"

Georges Houssney, Horizons Internasional

“Dr. Ahmed Joktan parantos nyarioskeun carita rahmat Gusti dina ngalaksanakeun. Anjeunna masihan pandangan kana kapercayaan jaman ayeuna anu bakal masihan pamahaman ka anu maca sanés Islam. Langkung ti ieu, bukuna mangrupikeun latihan ngeunaan kahadéan Gusti anu dipasihkeun ka sadayana. Mugi perjalanan na nuju kaasih Gusti bakal bcarita anjeun ogé. "


—Chris Fabry, Chicago, Illionis
AS

Host, Christ Fabry Langsung dina Moody Radio

Panulis "Ruang Perang: Doa mangrupikeun Pakarang Kuat"

 

Chris Fabry , Chris Fabry

"Buku" Ti Mekah ka Al Masih "ku Dr. Ahmed Joktan, lahir sareng digedékeun di Saudi Arabia, mangrupikeun kasaksian anu pikasieuneun ngeunaan konversi anjeunna di mancanagara sareng pangalaman penganiayaan anu pikasieuneun nalika balikna nalika anjeunna wani ngabagi injil sareng sasama Saudi sareng anu sanés Urang Arab di daérah Teluk. Éta ogé conto anu caang tina kameunangan cinta dina haténa pikeun sasama anu leungit, sanaos perlakuan kejem ka anjeunna. Ngadegkeun "Mekah ka Kristus Ministries" mangrupikeun upeti ka cinta anu teu aya tungtungna pikeun jalma-jalma nyalira. Bukuna ditutup ku uleman anu sumanget pikeun ngiringan anjeunna dina pelayananna. "

—Dr. Don McCurry, Colorado Springs, Colorado
AS

Pelayanan ka umat Islam

Dr Don McCurry, Dr Don McCurry

Ieu mangrupikeun perjalanan anu luar biasa tina hak istiméwa dina Islam dugi ka penganiayaan pikeun Al Masih, sapanjang pendak sareng Yesus dina impian di Auckland, NZ, di 2010. Kuring patepung sareng Paul modern ieu Paul sareng mimiti nguping carita-carita na, nalika Ahmed ngadatangan garéja kami di 2017. Langkung seueur pikaresepeun tibatan carita-carita sangsara na, nyaéta watekna anu mirip Kristus sareng misi hirupna anu robih, kalayan beban khusus pikeun ngahutbah jalma-jalma Saudi na nyalira sareng ngalengkepan anu sanés pikeun ngahontal éta. Maca carita na - anjeun moal hoyong nempatkeunkeun!

—Rev Steve Jourdain, Palmerston North, Selandia Baru

Menteri Senior, Garéja Presbyterian St Alban

"Teu diragukeun carita konversi anu paling dramatis dina Alkitab nyaéta ngeunaan Saul ti Tarsus pendak sareng Al Masih anu diangkat dina jalan ka Damsik. Carita ngeunaan transformasi Ahmed Joktan ieu ngagaduhan sababaraha paralel anu luar biasa. Tina pendakianana anu kuat sareng Kristus anu naék di kamar hotél di Auckland sataun salami Ramadhan, kana pangandika Gusti ka Paul yén anjeunna bakal "nunjukkeun anjeunna kumaha anjeunna kedah sangsara demi kuring", buku ieu ngambah perjalanan Ahmed ngaliwatan penganiayaan sareng kasangsaraan ti kulawarga sareng pejabat nagara. Éta mangrupikeun halaman, sareng pantes dibaca. "

            —Murray Robertson, Christchurch, Selandia Baru

            Tilas Pendeta Senior, Garéja Spreydon Baptis

Murray Robertson, Garéja Baptis Spreydon

"Fénoména umat Islam anu iman ka Yesus Kristus mangrupikeun anu pangénggalna dina séri" kejutan "ketuhanan anu nandaan gerakan global Roh Suci dina abad ka tukang. Anu paling matak sadayana nyaéta konversi luar biasa tina putra mufti Mekah, Ahmed Joktan. Buku ieu ngajelaskeun konvérsi anu henteu disangka-sangka sareng kasangsaraan anu pikasieuneun anu dialamkeunana salaku hasilna. Mangrupikeun carita rahmat Gusti anu héran sareng saksina wani-wani ngarobah tukang muslim. Bahwa ieu kedah kajantenan di nagara kuring sorangan di Selandia Anyar, anu jauh ti jantung Islam, mangrupikeun hargaan anu langkung seueur pikeun kejutan Gusti. "

—Rob Yule, Palmerston North, Selandia Baru

Pensiunan menteri Presbyterian Selandia Anyar, panulis, sareng mantan Moderator Garéja Presbyterian Aotearoa Selandia Anyar.

Rob Yule, Rob Yule

SADAYANA NGALAMAN

Gabung sareng gerakan urang pikeun majukeun Karajaan Allah di tempat-tempat anu injil teu kantos nguping sateuacanna (Rum 15:20). Ti saprak 2015 kami parantos ngabantosan…

Mekah ka Kristus mangrupikeun 501 (c) (3) sanés kanggo organisasi kauntungan. Kontribusi dikurangan pajak dugi ka diijinkeun ku hukum di Amérika Serikat Amérika.

Misi urang
0+
Jalma ngahontal taun 2021
0+
Visa Dibéré ka Mekah
0
Basa
0+
Garéja Underground dipelak
0
Misionaris Kami Ngadukung
Inggris
Audiobook
Español

artikel pangahirna

Babarengan urang ngadamel sagala bédana

Inggris
Audiobook
Español
LIHAT SADAYANA ARTIKEL KAMI

Ngarobih kahirupan ayeuna

Rakan babarengan sareng urang kalayan doa sareng finansial pikeun mayunkeun Karajaan Allah

VOLUNTEER
Nyumbang AYEUNA