Kasengsem nganyari saka Mekkah nganti Kristus?
Ndhaptar ing kene kanggo newsletter.

Klik kene
Inggris
Audiobook
Español
Inggris
Audiobook
Español

"Ditilar ing ara-ara samun sing panas ing pirang-pirang jam nalika umur papat taun, bapak sing pengin nggawe wong lanang metu saka dheweke, dipukul sadurunge diwasa nalika nggawe kesalahan paling cilik nalika maca Quran, dilatih kanggo sengit lan ngeri teror kafir ing dheweke. taun enom, nalika dibukak dening Gusti Yesus ing ngimpi, nampa Kristus lan masrahake nyawane marang Juruwilujeng, ngadhepi penganiayaan sing nggegirisi, Dr. Ahmed saiki wis masrahake urip kanggo nuduhake Injil karo umate lan narik kawigaten marang Pengetahuan babagan Kristus . Iki mung sawetara gambaran saka urip Dr. Ahmed. Nanging buku kasebut ora mung minangka kesaksian. Iki uga kursus pambuka babagan Muhammad lan Islam. Panulis, ing gambar grafis mbabarake kasusahan tuwuh ing Arab Saudi lan penganiayaan keras sawise diowahi. Dr. Joktan saiki dadi pandhereke Gusti Yesus sing seneng, duwe pengarep-arep lan semangat banget kanthi sesanti kanggo umate. Aja mung maca buku iki, njupuk tindakan kanggo nyengkuyung sedulur sing dak tresnani sing wis diwenehi visi sing kudune didukung. "

—Georges Houssney,
Presiden, Horizons Internasional. USA
Panulis "Keterlibatan Islam"

Georges Houssney, Horizons Internasional

“Dr. Ahmed Joktan wis crita babagan rahmat saka Gusti Allah sing tumindak. Dheweke menehi pemahaman babagan kapercayan saiki sing bakal menehi pangerten marang sing maca non-Islam. Luwih saka iku, bukune minangka gladhen kabecikan saka Gusti Allah sing diwenehake kanggo kabeh wong. Muga-muga lelungane tumuju marang katresnaning Allah bakal bcrita sampeyan uga. "


—Chris Fabry, Chicago, Illinois
USA

Host, Christ Fabry Langsung ing Moody Radio

Panulis "Ruang Perang: Doa Minangka Senjata Kuat"

 

Chris Fabry , Chris Fabry

"Buku" Saka Mekkah menyang Kristus "anggitane Dr. Ahmed Joktan, lair lan gedhe ing Arab Saudi, minangka kesaksian sing kuat babagan konversi dheweke ing luar negeri lan pengalaman penganiayaan sing hebat nalika dheweke bali nalika dheweke kanthi semangat nuduhake Injil karo kanca-kanca Saudi lan liyane. Arab ing wilayah Teluk. Iki uga minangka conto sing sumunar saka kemenangan katresnan ing sajroning ati kanggo kanca-kanca sing padha ilang, sanajan perlakuan kejem marang dheweke. Madege "Mekkah kanggo Menteri Pelayanan Kristus" minangka penghargaan kanggo katresnan sing tetep kanggo bangsane dhewe. Bukune ditutup kanthi undhangan sing semangat kanggo gabung karo pelayane. ”

—Dr. Don McCurry, Colorado Springs, Colorado
USA

Pelayanan kanggo Muslim

Dhokter Don McCurry, Dhokter Don McCurry

Iki minangka perjalanan sing luar biasa saka hak istimewa ing Islam nganti dianiaya kanggo Kristus, kabeh nalika nemoni Yesus ing impen ing Auckland, NZ, ing taun 2010. Aku ketemu karo Paulus modern iki lan pisanan ngrungokake critane, nalika Ahmed ngunjungi greja ing taun 2017. Luwih sing narik kawigaten tinimbang crita penderitaan, yaiku karakter sing kaya Kristus lan ngowahi misi urip, kanthi beban khusus kanggo penginjil wong Arab Saudi dhewe lan nyedhiyakake wong liya supaya bisa mara. Waca critane - sampeyan ora bakal pengin menehi mudhun!

—Rev Steve Jourdain, Palmerston North, Selandia Baru 

Menteri Senior, Greja Presbyterian St Alban

"Pancen crita konversi paling dramatis ing Kitab Suci yaiku Saul saka Tarsus ketemu karo Kristus sing wis wungu ing dalan menyang Damsyik. Crita transformasi Ahmed Joktan iki nduweni paralel sing luar biasa. Saka pertemuan kuat karo Kristus sing wungu ing kamar hotel ing Auckland setaun suwene Ramadhan, pangandikane Gusti marang Paulus yen dheweke bakal "nuduhake yen dheweke kudu nandhang sangsara marga saka aku", buku iki nglacak perjalanan Ahmed liwat penganiayaan lan kasangsaran saka panguwasa kulawarga lan negara. Iki minangka pamaca kaca, lan luwih becik diwaca. ”

            —Murray Robertson, Christchurch, Selandia Baru

            Mantan Pendeta Senior, Greja Baptis Spreydon

Murray Robertson, Greja Baptis Spreydon

"Fenomena umat Islam sing precaya marang Jahshua Kristus minangka sing paling anyar ing pirang-pirang" kejutan "ilahi sing nandhani gerakan Roh Suci global suwene abad kepungkur. Sing paling nggumunake yaiku konversi putra mufti Mekkah sing luar biasa, Ahmed Joktan. Buku iki nggambarake konversi sing ora dikarepake lan penderitaan sing hebat banget sing dialami. Iki minangka crita babagan sih-rahmat Pangeran sing gumun lan seksi sing wani dadi pemeluk agama Islam. Yakuwi kedadeyan ing negara dhewe ing Selandia Baru, sing adoh banget saka Islam, minangka penghargaan kanggo kejutan saka Gusti Allah. ”

           

—Rob Yule, Palmerston North, New Zealand

Menteri Presbyterian Selandia Anyar sing pensiun, panulis, lan mantan Moderator Greja Presbyterian Aotearoa Selandia Baru.

Rob Yule, Rob Yule

KABEH KABEH

Gabung karo gerakan kita kanggo maju Kratoning Allah ing papan-papan sing ora dikabari injil sadurunge (Rum 15:20). Wiwit 2015 kita mbantu…

Mekkah menyang Kristus minangka 501 (c) (3) dudu kanggo organisasi laba. Kontribusi bisa dikurangi pajeg miturut wates sing diidini dening ukum ing Amerika Serikat.

Mission kita
0+
Wong Wis Tekan
0+
Visa diwenehake menyang Mekah
0
Basa
0+
Greja Underground nandur
0
Misionaris sing Disokong

Artikel anyar

Bareng kita nggawe kabeh prabédan

Ndeleng kabeh ARTIKEL KAMI

Ganti Urip Dina Iki

Mitra karo kita kanthi donga lan finansial kanggo maju Kratoning Allah

Amarga Gusti Allah nresnani jagad iki nganti masrahké Anaké sing siji, sing saben wong sing pretyaya marang Aku ora bakal nemu karusakan, nanging nduwèni urip langgeng.
John 3: 16

VOLUNTEER
DONATE NOW